U kunt mij inschakelen bij een juridisch vraagstuk aangaande bijvoorbeeld het gezondheidsrecht, ondernemingsrecht of overeenkomstenrecht. Of als flexibel in te zetten allround jurist met veel kennis van de voor de eerstelijnszorg relevante rechtsgebieden. Of bij benodigde juridische expertise in de door uw organisatie uit te voeren projecten.

Op zoek naar een ervaren jurist met veel kennis van de eerstelijnszorg?

Al meer dan tien jaar ben ik als jurist werkzaam voor zorgorganisaties. Daarvóór heb ik zo’n tien jaar gewerkt als advocaat, adviseur en jurist voor ondernemers. Tevens heb ik mij in de praktijk en de theorie verder gespecialiseerd in het gezondheidsrecht, recent (2018) door de meest prestigieuze verdiepingsopleiding gezondheidsrecht (Grotius) te doorlopen. Alvorens mij als zelfstandig jurist te vestigen, ben ik gedurende bijna zeven jaar jurist van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) geweest. Ik heb daardoor een unieke mix van juridische kennis én ervaring in de eerstelijnszorg opgedaan. Ik ken vooral de huisartsenwereld van binnen en van buiten.

U kunt mij inschakelen wanneer u geconfronteerd wordt met een juridisch vraagstuk aangaande bijvoorbeeld het gezondheidsrecht, ondernemingsrecht of overeenkomstenrecht. Of als flexibel in te zetten allround jurist met veel kennis van de voor de eerstelijnszorg relevante rechtsgebieden. Of bij benodigde juridische expertise in de door uw organisatie uit te voeren projecten.

Enkele voorbeelden van situaties waarin u mij zou kunnen benaderen:

  • U bent een adviesorganisatie in de zorg (bijvoorbeeld: accountants- of advieskantoor, Regionale Ondersteuningsstructuur) en heeft bij uw advisering van eerstelijns zorgaanbieders juridisch advies of input nodig;
  • U voert als regionale zorgorganisatie projecten rondom multidisciplinaire samenwerking uit en heeft behoefte aan juridische input;
  • U heeft als regionale zorgorganisatie juridisch-beleidsmatig advies nodig;
  • U heeft behoefte aan een bedrijfsjurist met kennis van de eerstelijnszorg die u (flexibel) in kunt schakelen op het moment dat dit voor u nodig is.

In de juridische dienstverlening geldt net als in de zorg: schoenmaker blijf bij je leest. Mocht het zo zijn dat ik zelf onvoldoende kennis heb voor een specifieke vraag of onderdeel van uw vraag, zal ik u dit uiteraard laten weten. Ik heb de afgelopen twintig jaar een groot netwerk opgedaan in de juridische wereld en de zorg. Dit netwerk neem ik uiteraard mee wanneer ik werkzaamheden voor u verricht en kan ik voor u inschakelen.